Cum a luat viață restaurantul Lavly Bistro Pub & Tapas?

Ca fiecare om noi am am pus suflet, ne-am documentat, am învățat, am adunat experiență, am sperat și așa ușor cu trecerea anilor a prins viață idea restaurantului în mintea și sufletul nostru.
Povestea noastră începe cu experiența adunată de-a lungul anilor în domeniul restaurantelor, cu multă dedicație și profesionalism am format un meniu bazat pe conceptul Tapas din Spania și am reușit să dăm viață restaurantului. Ne-am dedicat ca serviciile noastre să fie ireprosabile și preparatele să fie din alimente de cea mai bună calitate, deoarece atmosfera precum și meniul pus la dispoziție să aducă un sentiment aparte cliențiilor noștri amintindu-și mereu să se întoarcă la acel restaurant care le-a creat o bună dispoziție și de care au fost mulțumiți.

Conceptul Tapas:

Lavly Bistro Pub & Tapas este un restaurant care oferă o atmosferă aparte, este ca o masă în familie doar că o petreci în oraș unde te lași pe mâna unei echipe care este instruită să îți ofere toată atenția și experiența lor de a te face să fii relaxat și te bucuri de fiecare moment savurând preparate delicioase și gustoase alături de prietenii sau membrii familiei tale. După cum am specificat conceptul tapas originar din Spania este un concept nou, pentru restul lumii acesta este în mare vogă în restaurantele din America Centrala.

 

Despre meniul nostru:

Lăsați-vă purtat de înstinct și haideți într-un tur virtual al preparatelor din meniul nostru!

Meniul nostru este format din aperitive, salate, gustări reci, paste, supe creme, ciorbe, fripturi, burgeri, cripsy chicken, preparate din pește, cartofi wedges/prăjiți, salate și deserturi.

Călătorim cu gândul în țara îndrăgostiților(Italia) și încercăm unul din cele patru feluri de paste, precum paste carbonara, pomodorini, quattro formaggi și ne întoarcem din nou cu gândul la România încercând pastele casei. Meniul nostru este compus cu preparate din toate colțurile lumii precum crispy chicken originar din China, fish and chips din Regatul Unit sau un burger din Germania. Punem la dispoziție în meniul nostru și salate pentru zilele acelea când aveți nevoie să mâncați ceva ușor și plin de vitamine atunci vă recomandăm să încercați salata cu piept de pui, salata caesar, bruschette cu somon, ton sau roșii. Și pentru că mereu după o masă delicioasă merge un desert, nu uitați să vă îndulciți ziua/seara cu desertul zilei!

 

Unde ne puteți găsi?

Restaurantul Lavly Bistro Pub & Tapas se află la numai 70 de metrii de plaja din Constanța, ceea ce face imposibil de refuzat o plimbare pe malul mării după o masă copioasă. Pentru a ne putea cunoaște mai bine și pentru a putea savura unul din preparatele meniului nostru, te învităm să vii personal la locația noastră aflată pe Strada Smârdan 10D, Constanța, 900178.